MAZRUL

hye!!
tajuk post kali ni ialah MAZRUL..
iaitu nama sy sendiri..
sekadar mahu dikongsikan sedikit..
kadang2 rasa susah jadi manusia yg bernama mazrul ni..
sbb degil!!watever!!ckp la apa korg nk ckp..

dah berapa minggu habis belajar..
sy mula mencari kerja..
nk dijadikan cerita..
sy pergi parkson seremban utk apply as VM..
xdpt sbb dah full..dia bg nya jadi cashier.. "gulp!"
*teka sy terima ke x*
then ke department store yg lain..
apply bnda yg sama..ada kekosongan..
tp sampai hari ni xada yg call -,- sedih..

susah juga nk cari kerja ni -,-
then try apply kerja dkt 3buah butik..
dpt pergi interview dkt BJ collection / NurAlliyah couture..
dia adakan seisi 'SPEED TEST'


sy pun lalui SPEED TEST yang diadakan..
dah smpai setengah jalan..
akhirnya!!sy mengundur diri..
walaupun gaji lumayan..tp sy terpaksa..

SEBAB!!

butik ni terlalu eksklusif dan tak sesuai utk sy yg baru berjinak dlm dunia ni..
pekerja yg lain semua ada segulung ijazah..
bukan jiwa sy -,-
xblh nk sesuaikan diri dgn situasi butik yg sgt eksklusif 

mungkin ada yg akan kata alasan xmasuk akal
"belum cuba belum tahu"

apa2 je korg nk ckp suka hati..
for sure sy dah buat keputusan dan sy tak ada rasa menyesal
sbb saya tahu kekuatan sy bukan dekat sini ;)
dan buat apa nk buat bnda yg bkn jiwa kita..
takut nnt xjadi kerja.
baik sy undur diri awal2. -,-

*doakan sy supaya dpt apa yg sy nak ye kwn2*
-___________-".

2 ulasan:

me in LDR berkata...

good luck..semoga berjaya. go go chaiyo!1 =D

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)