Program OPKIM UiTM Perak

Program komuniti / anak angkat UiTM Perak.
selesai dgn jayanya
banyak pengalaman yang diperoleh :)

peserta dari FASS Ain,sy, ani, zubair, bella, maarof dan amin
 thanks semua sebab datang walaupun dah cuti :)
btw best gila dgn korg!!

kami :)
 yg atas ni gmbar berangan dekat beijing :))
haha. dkt kawasan kampung ni juga. tepi laut.
gambar ni bersama pensyarah tersayang, PUAN ROHANA ZUR.
kami panggil beliau, cikgu :)
best sangat time ni!pergi makan,jln2,hehe
n mcm2 aktiviti lagi yg kitorg buat <3

sy dan bapa angkat
 kami dibahagikan kepada keluarga angkat masing2.
dalam semua pelajar fesyen, sy seorang je yg tercampak dlm keluarga lain
mula2 tu rasa sedih.tp lama2 ok je -_-
gmbar dkt atas ni hnya sy dan bapa angkat.
sbb adik beradik yg lain tak jumpa lagi. :)
*muka comot mcm apa ntah. -_-

keluarga dan adik beradik angkat
 inilah keluarga dan adik beradik angkat sy.
ada 7 org kesemuanya :)
semua lelaki dan pelajar ijazah EM.
sy rasa sgt janggal sbb sy seorang diploma dan pelajar fesyen.
takut juga kalau2 mereka tak boleh terima pelajar fesyen.
tapi alhamdulillah..kesemua mereka sangat baik dan kelakar.
sy tak banyak bercakap dgn mereka sebab rasa kekok. -_-
so far semua baik2 orang nya. 
tgk tu semua pakai kopiah.
1st time dalam hidup pakai kopiah okey! hehe
thanks semua :) -que,syahir,nazri,adi,hafiz,asrol dan tak lupa alep.
-_-
gonna miss u'll. :D
kenangan naik motor jln2 keliling kampung dgn nazri.haha

gambar kenangan :)
ok yg ni pula gambar kenangan bersama masyarakat kampung,pensyarah dan kawan2 lain :)
projek fesyen ialah mengajar masyarakat kampung menjahit sulam. :)
kenangan paling terindah.
makcik2 ni semua gigih dan tekun buat. hasilnya cantik :)
terima kasih kpd pensyarah yang turun padang masa tu :)
puan zaharah, cikgu rohana, en lan, cik wani, cik islah dan cik aini -_-
BEST!!

andai kata kalau ada anjuran lagi program macam ni,
insyaallah sy nak sertainya lagi :)
rugi kpd siapa yang tak pergi! -____-".

Tiada ulasan: