semester 4

salam..
alhamdulillah..lepas kian lama..
akhirnya tergerak juga hati nak update blog ni..
skrng nk cerita kisah suka & duka semester 4 di UiTM.

alhamdulillah..semester 4 sy di beri kepercayaan untuk memegang jawatan
President Persatuan Pelajar Fesyen UiTM..
mcm2 aktiviti yg dirangka dan telah dilaksanakan dgn jayanya.
banyak kesilapan yg sy pelajari utk tidak melakukan kesilapan pada program yg akan datang.
untuk production part4, sy dipilih menjadi Naib President.
pembantu kepada sahabat sy.. Zubair Baharum. Alhamdulillah kami boleh bekerjasama :)

tuptaptuptap..
1class ad1164d pergi konvoi 5 kereta ke Kuala Kangsar.
buat assgmnt dekat sana.sangat seronok!-_-
balik je dari Kuala kangsar, sy terus ke Pulau Jerejak,Pulau Pinang
untuk menghadiri kursus calom Majlis Perwakilan Pelajar(MPP)
zon utara.(Pualau Pinang,Kedah,Perlis & Perak)
kursus ni sangat menarik.
banyak ilmu kepimpinan yang sy peroleh..tp syg.xada gambar -__-
xtau mana nk dpatkan gambar2..
tp tak apa lah..dalam hati dah disemat ketat2 :)
apa2 pun, sy nak ucapkan ribuan terima kasih dekat pensyarah saya,
Puan Rohana Zur, sbb percayakan sy dan memilih sy sbgai calon MPP..
Tp sy tak bertanding..sbb undi bulan 9..sy nak habis belajar dah.-_-

balik je dari kursus MPP,
sy terlantar demam selama seminggu.
FAUZI AMINUDIN banyak tolong sy..
hantar ke Klinik,bg makan ubat, belikan apa yg sy nak, bw pergi mana sy nak pergi..
sy xtau mcm mna nak balas budi baik beliau.
sy hnya mampu kata TERIMA KASIH sahabat.
biar pun dia tak tau, seriously sy sayang dia!
sbb dia bnyak bantu sy semasa sy susah dan senang..
beliau bnyak bersabar dgn kerenah sy..beliau juga yg bnyak bg semangat kalau sy down,
xtau nk ckp mcm mna kebaikan dia.. :')
tak lupa dekat Zubair Baharum..
bnyak juga bntu sy,bg nasihat, temankan sy dan mcm3 lagi.. -_-
sy bersyukur sbb kenal dgn mereka berdua. <3

program yg terbaru sy sertai OPKIM
program anak angkat anjuran UiTM..
sy wakil fesyen..ada 6 org lagi..
4lelaki dan 3perempuan..
3org perempuan dpt 1keluarga yg sama.
3lelaki yg lain dpt 1keluarga yg sama..
cuma sy berbeza..sy ditempatkan dgn pelajar ijazah EM.
mula2 rasa janggal..tp lama ke lamaan, mereka semua baik.. :)
sekarang sy selalu rindukan saat2 itu..
thanks to que,hafiz,hasrol,adli,nazri,syahir,alip dan din :))
korg memang best!!
habis program ni..mlm tu kami warga fesyen ke Ipoh dan berkaroke bersama!!
1st time gila2 mcm ni dgn korg <3 best!
apa2 pun kenangan semester 4 akan sy semat sentiasa didalam hati <3
insyaallah :)