ucapan hari lahir :)

salam hormat dan salam sejahtera. :)
d'ksempatan ni, sy ingin mengucapkan
'SELAMAT HARI LAHIR'
kpd K.A.W.A.N sy yg bernama FAUZI AMINUDIN(designerkan nama)
:)
sy kenal beliau since PART1.
kitorg 1kelas.
dia bnyak bantu sy :)
ketika susah,senang, dia selalu ada.
mungkin untuk ucapan dr sy bukan di FACEBOOK, CALL, MESSAGE dll :)
sy hanya mampu post dekat blog je :)
harap anda boleh terimanya g :)
sy hnya memanggil beliau dgn gelaran G.
inilah wajah sebenar beliau :))


FAUZI AMINUDIN 
seorg yg kelakar,
periang,
baik,
pandai ambil hati,
suka membantu 
dll (bnyk lg woo)
dekat dia la tempat sy mengadu kalau sy dlm kesusahan :)
dia selalu dengar luahan isi hati ni.
walaupun kadang2 benda tu boleh settle sendiri.. hehe.
thanks G. :)
(harap kau tak kisah) 
hehe..
JUJUR sy ckp sy syg dkt dia :)
tapi hanya sbagai seorg K.A.W.A.N..
sy xpernah TASTE dkt dia ok..
(dah gila taste dgn kwn sndiri)
kadang2 sy rasa mcm diri sy ni over sikit la.~hehe
tp dgn keoveran sy tu bkn b'makna sy TASTE dkt dia ok..
mungkin cara gurau sy xkena :)
dia juga banyak ajar sy erti kehidupan.haha
sbgai cth:
dia ajar sy makan mc'd yg dulunya sy xsuka..
dia ajar sy mkn secret recipie yg dulunya sy hnya beli kak je..
tiap2 minggu dia tmankan sy mkn kfc b'sma kwn2 yg lain :)
ikhlas sy kata beliau baik  :)
siapa xknal dia mmg rasa mcm nk REJAM je dia ni.~
muka nampak sombong :)
tp dia baik~~~~


ok~
dia sgt meminati YUNA~
tu artis MALAYSIA..
kalau artis luar dia minat LADY GAGA.~
tp rmai lg yg dia minat :)
xkan nk list semua kan~
dia selalu kata sy KG~
haha.tp sy xpernah ambil hati pun.
sbb apa yg dia ckp tu betul <3
okey la smpai sini saje coretan pasal FAUZI AMINUDIN.
nnt kalau rajin,
sy cerita lg :) (bnyk lg sbnrnya.hehhe)

KPD FAUZI: SLMAT HARI LAHIR
HARAP KAU BOLEH DPT APA YG KAU NAK.
AKU TAHU KAU BOLEH..~~KAU MESTI BOLEH~
DIMANA ADA KEMAHUAN,DISITU ADA JJ. :))