THE MINANG FUSE

THE MINANG FUSE


salam srmua :))
alhamdulillah akhirnya siap juga design azab ni.
seriously seluar ni sangat berat!!!
tak tau berapa kilo.tp berat.
seriously pd mulanya sy benci seluar ni!
azab nak jahitnya.
panelnya banyak.dengan kain tebal.arghh!!!
rasa nk bunuh diri semua ada.
dah tu besi2 tu nk kena anyam satu2.
lepas tu attach dekat seluar yg tebal tu.huh!!!AZAB!
sy mengaku yg sy mengamuk dengan teruk bila buat seluar ni.0-______-0
tp alhamdulillah bila dah lihat hasilnya..
sy sangat berpuas hati.
bahagian topnya pula..yg paling azab nak jahit bahagian lengan.yg berlubang2 tu.
lepas tu jacket.azab nk pasang lining.rasa nak koyakkan je baju ni time buat.
mcm2 halangan dan rintangan.
tp dengan semangat yg dh b'beri oleh keluarga,pensyarah dan kawan2..
akhirnya sy dpt menyiapkan design ni.
dan alhamdulillah pensyarah sy suka. :))

dan baju ni terpilih untuk "JUNIOR SHOW"(DIPLOMA FASHION SHOW 2011)
bertempat di DEWAN BANDARAYA IPOH pada 10 OKTOBER 2011.
bersyukur sekali lagi.
sy sangat tidak berharap smua ini.
mungkin bak kata orang "rezeki.."
"dugaan dtg sbb Dia nk uji tahap ksbran...teruskan bersabar dan akan ade yg lbey baik lpas ni."
sy selalu pegang kata2 ni :)
design kawan2 yg lain tak kurang hebatnya.
semua berbakat dan cantik :)
sampai sini saja coretan kali ni.sy sy mencoret lg..bye! :)