salam.!
choiiy!lama rasanya xupdate blog!
lebih dr sebulan.-________-".
malas dan xtau nk update ape.hehe
okey.kali ni pnya update nk bg ucapan dan penghargaan.
nak tau ucapan dan penghargaan untuk apa?
baca sampai habis ok!hehe.
ok!1st sekali nk buat ucapan dulu.
sebab untuk ucapan ni tarikhnya lebih awal!
____________________________________________

tanggal 24 januari 2011!
merupakan tarikh lahir seorg sahabatku!
ZUBAIR BAHARUM!
a.k.a ZUE.(ahaha)

ha..ni lah orangnya!CHANTEK kan?!haha
btw dr 24 januari until now,
i xpenah wish langsung dekat dia.:)
dan julung2 kalinya pada tarikh 12 mac 2011.
i nk wish HAPPY BIRTHDAY/SANAH HELWAH
tu Zubair Baharum!

"mok!aku doakan kejayaan kau!kau mmg seorg yg gigih!good luck! :) "
*sorry xde hadiah.hehe

************************************************************************
ok hbis buat ucapan!
nk buat penghargaan pula!
ok!sekalung penghargaan untuk FAUZI AMINUDIN
kerana telah banyak membantu!
ok!utk ceritanya!
hari tu wallet i hilang!
semua hilang.ic/lesen/duit n semua2 lah hilang.
dlm wallet tu ada duit budak kelas sebnyk rm350
n duit i rm50.
can u imagine yg i kena ganti balik duit rm350!
agak azab.
dah la time tu dah nk balik cuti raya cina.
last2.Fauzi dah pinjamka i duit rm400 dan bantu i mncari wallet tu.
dia juga dah temankan i g balai buat report,
n segala2nya!
sekalung penghargaan dari MAZRUL AZREEN ALADIN & KELUARGA.


ni lah wajah FAUZI AMINUDIN
sumpah!sape xkenal dia,bila jumpa mesti kate dia seorg yg kekwat!
tp sebenarnya tak!dia seorg yg periang dan sgt baik hati!
cuma dia suka CHARUT i!-_______-:.
haha.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk pesanan pula,
kepada u'll yg nak add i dekat fb!
tlg lah inbox dulu sebab i xkan approve
org yg xkenal.
walaupun mutual friends i dgn u ramai,
1sekolah or whatever,
kalau i xknal or xperasan,
i xkan approve.
bukan sombong.tapi i xnk la dlm fb tu ramai kwn yg xkenal.hehe
ok lah. update lg..bye!!!:)

Tiada ulasan: