salam dunia!salam seribu satu salam!!:D
hari ini berkesempatan utk post blog!:)
sblum ni rasa mcm nk post..tp tak ada cerita..
kumpul punya kumpul..terluah la pulak dekat sini:D
ok!se'JUJUR'nya sy nyatakan bhw...............
cuti kali ni adalah cuti yg membosankan!
sy bnyak mnghabiskan masa di RUMAH shaja!
serious!mmg tk ada mood nk ke sana dan ke sini..:(
dalam kebosanan,plan nk tkr blog ke wajah baru!
tp perasaan RAJIN dtg dgn begitu membuak2..
nnt2 lah touchup blog ni..
btw header dia dh siap!but sgt simple..cuba tgk!


edit menggunakan 'photoshop' shaja:)
simple kan??nnt nk buat baru lah..hehe>.<
nampak tk ciri2 FASHION nya?huhu~~
.........................................................................................................................

ok!ini pula tyme t'lebih RAJIN!
haha..ni semua pelajar lelaki FASHION part 1!
ya'ini SEMESTER JULAI-NOVEMBER 2010
memandangkan kptusan utk kemasukan seterusnya
dah keluar,,,so!!welcome to the club!!:)
kami semua akan melangkah ke sem 2..
dan bakal berdepan dengan induction!wah~~~
choiy ijah!!!tuk3..:)
wish aku utk org2 dlm gmbar ni..
"aku harap kita dapat jd 1pasukan yg best!
n harap kita kenal satu sama lain..n tak ada yg sombong"
huhu..ingatlah wahai kawan2!
anggaplah kita datang dengan ilmu yg kosong..
dan pastikan kita pulang dengan ilmu yg penuh di dada:)
aku doakan supaya semua berjaya bergiat dlm dunia fashion suatu hari nanti:)
ok stop!ad 5 sem lagi!haha..nnt cerita2 lagi:)
................................................................................................................................

ok sekarang beralih cerita ke tarikh 18 november!!
hari ni merupakan tarikh keramat bagi nurnadia mokhtar!!
kakak sepupu ku!menyambut hari lahir yg ke-23!!
yeah!!dah tua..huhu..:D
btw,happy brthday kak!
may ALLAH bless you!n hope success dlm hidup!:)
....................................................................................................................
ok!buat masa ni,..ni jelah yg nk d'lalotkan!
semoga melalot d'lain kali:)

Tiada ulasan: