AKHIRNYA


salam semua:))
ya ampun!terasa rindu yg teramat dgn blog ni!
for sure cuti sem dah menghampiri!
esok(10november) dah nk balik!!
yahoooooooo!!!lepas ni,barula kemas habuk n sawang
yg dah wujud dalam blog ni..aish....
sumpah rindu!blogwalking pn dh lame xbuat..
mcm mne nk buat..mase amat tidak mengizinkan:)
akhirnya semua kerja yg sangat banyak berjaya disiapkan..amin..
baru lah dapat tahu sekarang mcm mne kehidupan sbg seorang siswa..
sumpah!sangat jauh bezanya sbg plajar sekolah..
kadang2 ada juga rsa rindu zaman sekolah...
tp apa kan daya yg berlalu takkan berulang:'(
**************************************************************
TERIMA KASIH sgt2 kpd yg dh follow blog ni:)
for sure!i will follow your blog back!:)
but not now!!hehehe
sy akan cuba sdaya upaya utk mmbersihkan blog ini smula..
hehehe...:)
ok cerita lain pula!
sem1 da tamat...dunia FESYEN telah di ceburi..
pelbagai tomahan di terima..
tapi tak pe..apa yg penting mereka bahagia!
banyak pendedahan yg diberikan..sbgai cth:
pendedahan menggunakan photoshop:)
subjek CAD sgt best!sy suke:)))
sbjct FDT juga:)
lecture pn sporting habis!thankyou so much!

ni salah satu hasil yg di'buat mnggunakan photoshop..
saje2 je buat..bukan assgmnt pun..hehe:)
ok tak??
***********************************************************
dekat fakulti art n design uitm perak ni,
ada banyak group..dr TD 1A - TD 1V kot..
serius ramai!
tapi untuk department fesyen ada 4group..
iaitu TD 1J,TD 1K,TD 1L,TD 1M
dan sy telah ditempatkan dlm TD 1M:)
btw 3group yg lain pn best jugak!:)

ni lah muka2 future fashion designer dr TD 1M..
but for sure i'm future wedding planner:)-INSYAALLAH-
mase ni tak semua ada..4org tak ada..
sorg snap pic ni..lg 3 xdtg..
lagi pn masa ni majlis berbuka puasa dgn pn.rohana:)
serius pn rohana masak sedap!hehe
secara jujur sy ckp!SAYA SAYANG TD 1M:)
********************************************************************

ha,,tatap betul2 gambar atas ni..tekun tak??haha
gambar ni di snap by:sollehin ab rahim(roomate)
mase ni tgh buat kerja project 3 utk subject drawing..
utk dptkan 14tone colour..ni lah yg harus di buat:)
alhamdulillah dan tidak di sangka untuk projek yg ni,,u
hasil tangan mazrulazreenaladin di pilih utk menjadi koleksi jabatan!
tp ni je lah 1 yg jadi koleksi..hehe:)
rupanya bkn senang utk melukis..bnyk pantang larangnya:)
hui!!sem depan nk menghadap lagi subect ni weh...........
apa pula project nya kan??harap sy boleh lakukan dgn baik..
pointer sem ni brape lah agak2 nya???adoiy~~
harap sangat2 tak ada yg gagal..
sakit oo kalau kena repeat sem!*.*
*******************************************************************
ouch!rasanya dah sgt panjang melebar ya melalot kali ni..
huhu..maklumlah..dah lama sgt xupdate:)
tak pe2..nnt sy update lg ye..
bnyk bnda nk di luahkan..
nnt nk crita pasal kwn,oomate,n mcm2 lg lah..:)
btw uitm seri iskandar perak the best!:)
bye2!!

Tiada ulasan: